WTA

Joacă pentru noi! O fată cu o sticlă uriașă a refuzat străinii, continuă să se rostogolească pentru Cehia

Urcarea scării WTA cu determinare și răbdare. Un zâmbet vesel aproape întotdeauna îi împodobește chipul. Colectează cu recunoștință experiențe din călătorii în întreaga lume.

În timpul liber, învață – serios și bucuros! Sloane Stephens din SUA.Pentru prima dată a urcat în top 10 și a arătat că în curând va putea praf gloria tenisului ceh pe cele mai cunoscute scene. alte femei care își pot efectua arta în mod regulat în Grand Slam.

La fel ca Markéta Vondroušová și Karolína Muchová, Marie Bouzková și-a stabilit recent recordul personal în turul WTA.

În Wimbledon a plâns ea de fericire. Ea a numit victoria din prima rundă a competiției principale față de germana Mona Barthel drept cea mai mare din cariera sa.

În Kazahstan a câștigat titlul ITF și a intrat în Top 100: „Acesta este primul mare obiectiv pentru orice jucătoare de tenis.Am un sentiment grozav. ”La Toronto, după retragerea senzațională a lui Stephens, calificativul fericit clătină din cap și spuse:„ Încă nu îmi vine să cred. ”

Dar probabil că ar trebui să se obișnuiască cu ea. Dacă poate continua să-și macine jocul, se va putea baza pe servire și îmblânzi uneori prea multă nervozitate, va face lucruri grozave în curți. Într-adevăr, ea a continuat joi să facă o descoperire remarcabilă într-un oraș canadian de pe țărmurile lacului Ontario. .

Bouzkova a avansat în semifinalele Premier 5. După weekend, ea se ridică undeva la 53.”Am încercat întotdeauna să facem pași mici cu tata, să nu împingem ferăstrăul”, a citat-o ​​site-ul oficial WTA. „De când aveam doisprezece ani, nu mă mai uit la alte fete care zboară mai repede.” Marie Bouzkova este senzația unui turneu de la Toronto. A trecut de la calificare la sferturi de finală.

Încă din copilărie, a locuit alternativ la Praga și Florida, unde s-a antrenat la faimoasa Academie Bollettieri și unde a început să folosească sticla tipică ei la căldură și căldură.

A cumpărat un termos uriaș de la una dintre fete și aproape chipul i s-a pierdut în timp ce bea în curte. Te-ai obișnuit cu ea. Când unul se uzează, el primește unul nou. „Nu-mi imaginez că aș începe un meci fără ea. Nu plouă.Ea îmi aparține, joc cu ea de mai bine de zece ani ”, spune el.

Ea este condusă de părintele Milan, o persoană particulară care a declarat MF DNES anul trecut:„ Mă bucur că nu am rămas în Cehia. As muri, nu este un arbitru corect. ”

Bouzek, care s-a alăturat ulterior echipei antrenorului spaniol Cristian Requeni, încă căuta„ inovatori ”în timpul pelerinajului. După ce a cucerit titlul de juniori la US Open 2014, Marie și-a mustrat stilul pentru a le facilita adulții.

A existat o șansă de a juca în altă țară. Bouzek ar fi dat din cap la una dintre numeroasele șanse, deoarece ar aduce beneficii financiare și ar facilita evenimentele mai mari. „Dar Maruška este patriot.Uită-te la rachete sau la geantă, are un steag ceh peste tot. ” În timpul liber, studiază administrarea afacerilor la Universitatea din Indiana, partener WTA. Cea mai folosită aplicație de pe telefonul ei este Canvas, unde învață și supune teste. Și până acum s-a descurcat excelent în tenis și școală.