Primul lucru pentru a atrage atentia este numarul aparent nerealist de piete. Neplacand abia pe cele patru cifre, sectiunea de piata izbucneste cu mii de linii de pariuri. Spatiul este incarcat cu linii sportive captivante, dar, fara indoiala, fotbalul ia tortul. Unibet ramane aderent la cererea fanilor si tinde la nevoile nenumaratilor fani de fotbal cu stil. Liga Campionilor, Premier League si LaLiga constituie aproximativ 70% din subdiviziunea „Populara”. Pur si simplu fulgerand sansele pentru Liga Campionilor la cineva ii face sa vina in picioare.

La fel cum casa de pariuri ii propune pe englezi, la fel si Unibet ofera o buna valoare chiar si alegerilor flagrant. Daca aveti tendinta de a juca si de a juca in siguranta, puteti extrage o valoare corecta din intalniri precum Bayern Munchen vs Besiktas.

O alta virtute esentiala a selectiei sportive a Unibet sunt liniile de pariuri pentru cai. Bookie sustine programul pentru cursele de cai in intregime. Adaugand inca o dimensiune impresiei excelente generale este Racing BETA – o platforma dedicata exclusiv diferitelor tipuri de curse. Serviciul se invarte in jurul ceasului, alimentandu-se in caldura in ordine cronologica.

Aproape toate cursele sunt transmise in direct – cu ajutorul Unibet TV si puteti alege sa urmati actiunea in timp real, cu conditia sa fi facut un pariu calificat in prealabil. In masura in care simtim predispozitia cartii catre fotbal si calarit, o apreciere mai riguroasa releva faptul ca Unibet rupe mucegaiul si in alte cateva cazuri. Adica Tenis, E-Sport si Cricket.