Uncategorized

Joel Wilson este salvat prin tehnologie în încercarea Unibet provocatoare pentru arbitru

Joel Wilson ar putea saluta trecerea la standul arbitrului TV pentru cel de-al doilea test la Lordul săptămâna viitoare, după ce oficialul din Trinidad a egalat recordul pentru cele mai răsturnate decizii dintr-un meci. mai multe

Când Joe Root a revizuit cu succes după ce i s-a dat lbw lui Peter Siddle pentru 18 în ultima dimineață la Edgbaston – mingea s-a lovit de marginea interioară înainte de impactul său cu placa – a fost a opta oară în cinci. zile în care unul dintre apelurile lui Wilson a fost răsturnat.

Această cifră este egală cu recordul împărtășit de doi Unibet TV comisari de când a fost introdus sistemul de revizuire a deciziei în urmă cu 11 ani.Testul dur al lui Kumar Dharmasena a venit în 2016, când Anglia a bătut Bangladeshul pe un teren învârtit la Chittagong, cu jumătate din cele 16 decizii ale sale de ieșire / neexecuție schimbate la revizuire (inclusiv trei din șase bile).

Oficialul indian Sundaram Ravi a suportat un test la fel de provocator între Sri Lanka și Bangladesh în 2017, cu opt apeluri schimbate în urma utilizării tehnologiei.Ghid rapid Deciziile răsturnate ale lui Wilson Show Hide

Wilson, cel care a fost promovat în comitetul de elită al Consiliului de Cricket International, luna trecută, după 13 Teste și 63 de internaționale de o zi, este unul dintre doar cinci pe cei 12-puternici. listă care poate participa într-un meci Anglia-Australia, având în vedere nevoia de neutralitate prin naționalitate.

Dar, cu cel mai experimentat Aleem Dar, care are și două decizii răsturnate la Edgbaston – batalii australieni David Warner și James Pattinson De asemenea, nu a reușit să revizuiască două LBW-uri incorecte de Dar în prima zi – au existat apeluri pentru a pune capăt acestei cerințe pentru a împărți volumul de muncă și a reduce oboseala.

Ricky Ponting, fostul căpitan australian, a spus el va ridica problema umpirelor neutre la următorul comitet mondial de cricket MCC – un thinktank care poate oferi doar recomandări ICC.El consideră că cele mai bune umpiri, cum ar fi Richard Kettleborough din Anglia, lipsesc din serialele cu profil înalt. răchita lor sau să fie smuls din atac. Umpirii vor face greșeli. Ar fi ușor să critici excesiv și să îndrepți degetul. Trebuie să respectăm și să înțelegem că Unibet bonus aceștia se află sub atâta presiune asupra jucătorilor. ”

Funcționarii pentru Cenușa din această vară sunt în piatră. Dar și noul zealander Chris Gaffaney vor fi pe teren la Lord’s, cu Wilson să fie al treilea arbitru. El va reveni apoi pentru cel de-al treilea test la Headingley, înainte ca Sri Lanka Dharmasena și Ruchira Palliyaguruge și Marais Erasmus din Africa de Sud să vadă seria.