Moto

Kornfeil a terminat al optulea în Marele Premiu al Austriei, iar Abraham a marcat

Italianul Andrea Dovizioso a câștigat MotoGP, depășind campionul Spaniei, Marc Marquez, în ultimul corner. Triumful la Red Bull Ring este încă interzis. Austria rămâne singurul loc din actualul calendar în care încă de acum nu a mai câștigat Márquez campionul mondial de șapte ani, Karel Abraham s-a clasat pe locul cincisprezece și a marcat un punct. Pilotul ceh a marcat pentru a treia oară în sezon, iar maximul său în cel de-unsprezece Grand Prix de până acum este locul 14 din Italia. A cincisprezecea a fost în Germania în urmă cu o lună.

Mulțumită Dovizios, chiar și în al patrulea an de la întoarcerea la Campionatul Mondial, marca Ducati a dominat clasa principală.Victoria a fost dată de un călăreț italian, purtătorul de cuvânt al echipei, Luc Semprini, care a murit brusc în urmă cu o săptămână la Brno. Dar Dovizioso însuși a fost surprins de faptul că manevra finală i-a dat conducerea.

„Am încercat ceva nebun, și uneori funcționează. Nu credeam că se va dovedi pentru că nu mă pot frâna ca Marc. Dar în ultimul colț trebuie doar să încercați. În cel mai rău caz, aș fi al doilea ”, a spus Dovizioso. După triumful din cursa de deschidere a sezonului din Qatar, a marcat a doua victorie a anului. În clasamentul general, el a redus ușor pierderea pe Marquez la 58 de puncte încă abisale.

În Moto3, călăreții au luat parte la cursa de la Spielberg după o ploaie de dimineață, în mare parte pe o pistă umedă. Kornfeil Luni 16.a început în poziția de calificare după o serie de penalty-uri în cele din urmă din rândul al patrulea și a ajuns în curând la marginea primelor zece. Din etapa a 15-a s-a situat pe locul opt, cu o pierdere mare la cel mai rapid și a trecut și pe final.

„A fost o cursă foarte dificilă de la bun început, deoarece în primele două tururi adversarii. a începe un cap. Au avut un ritm mult mai bun decât al doilea sau al treilea grup în spatele lor, așa că au reușit să se elibereze în timp ce eram blocat în grupa a treia “, a spus Kornfeil într-un comunicat de presă.

” Scopul meu a fost să câștig un mic război în grupul meu. În runda finală, însă, a venit un atac neașteptat din partea tuturor celor trei rivali ai mei.Nu am vrut să pierd și am fost foarte fericit că am reușit să-i bat pe Canet și Antonelli…Ar fi mai bine să terminăm pe locul șapte, dar am îmbunătățit rezultatul de la Brno cu cel puțin un rang “, a adăugat el.

pentru nativul din Kyjov, locul al treilea cel mai bun din sezon. A terminat al treilea în Marele Premiu Assen în iunie, terminând al șaptelea la Jerez în mai. Fenati a ajuns pe podium pentru prima dată după ce și-a recăpătat licența de curse după Marele Premiu de la San Marino anul trecut, unde a fost într-un Moto2 la depășirea cu o viteză de aproximativ 200 km / h pe plat, el a atins frâna și a apăsat-o. După ce a revenit la Campionatele Mondiale a fost cel mai bun din Germania până acum, acum a devenit al 11-lea.Tony Arbolino se afla în spatele său, iar britanicul John McPhee a apărat hat-trick-ul italian. Lorenzo Dalla Porta, al șaselea italian din Italia, este acum noul lider al Cupei Mondiale. Kornfeil este pe locul 10.