Football

Osasuna nu vrea să fie Alavesul acestei cupe rotunde

Osasuna nu are încredere într-un Haro Deportivo care i-a învins pe cei trei reprezentanți navari din Secunda B, inclusiv filiala rojillo, în acest sezon. Arrasate a declarat că nu a vrut să-l emuleze pe Alavés, eliminat în runda precedentă a Copa del Rey, căzând în fața unui rival din categoria inferioară: “Respectăm mult Haro Deportivo. Nu este prima dată când o echipă din Secunda B elimină un First “, a avertizat antrenorul basc la finalul ultimei sesiuni de antrenament înainte de angajamentul cuparului.

De aceea, antrenorul basc ia duelul la El Mazo foarte în serios: și-a concentrat echipa vinerea aceasta la Miranda de Ebro după ce a făcut exerciții pe unul dintre terenurile de iarbă artificială din Tajonar.Arrasate vede în echipa Rioja un rival care va planta mai multă opoziție decât Lorca, echipă pe care au eliminat-o în runda precedentă: “Este o echipă mai competitivă, mai acerbă, mai dură, mai dificilă pentru rival și contextul este diferit. Înțeleg că vom avea mai multe dificultăți “, a subliniat antrenorul roșu.

Arrasate va opta pentru o aliniere care să alterneze supleanți cu obișnuiți din liga unsprezece. Desigur, marcat de condiții. Nacho Vidal se va întoarce după ce a ratat ultimele cinci jocuri, patru în Liga și unul în Cupă, din cauza accidentării.Celălalt fundaș titular, Pervis Estupiñán, va începe, de asemenea, deoarece internaționalul ecuadorian este sancționat pentru Ligă și înlocuitorul său, nou-venit Lato, este accidentat.

Roncaglia, absent, de asemenea, în următorul joc de la Valladolid din același motiv ca fundașul, va începe cu, previzibil, Unai García. Moncayola este fixat în măduva spinării cu Villar și Rober Ibáñez pe aripi și Cardona, recuperat de la lovitura puternică la cap suferită în amurgul anului 2019, în vârf. Principala îndoială rezidă în însoțitorul catalanului în atac sau, în caz contrar, dacă Arrasate joacă cu Mérida în spatele atacantului. Brandon și Lillo, fără oportunități în Ligă, nu vor juca nici la Copa del Rey, în detrimentul ieșirii la Osasuna pe piața de iarnă.