Football

Míchel nu are nicio îndoială: „Huesca va continua să crească”

Fii mai bun când se încheie ianuarie. O neînțelegere în orice echipă pe care Michel Sánchez a apreciat-o astăzi. Confruntat cu apariția unor evenimente neprevăzute, cum ar fi posibila plecare a lui Pablo Insua la La Coruña, antrenorul de la Huesca are încredere că conducerea sportivă va planifica să facă intrări în echipă dacă pierderile diminuează competitivitatea echipei. “În fiecare zi vrem să fim mai competitivi, dar asta nu din cauza pieței transferurilor. Huesca este o echipă care dorește să crească în continuare, de aceea cei din noi suntem încântați, pentru că vedem acel proiect și acel proiect înseamnă că de fiecare dată trebuie să a fi mai bun.Evident, dacă luăm lucrurile jos, nu vom fi mai buni, cred că suntem cu toții pe aceeași cale, nu există nicio îndoială că Huesca va continua să crească “, a spus Michel Sánchez cu privire la urcușurile și coborâșurile acestei piețe. </P >

În ceea ce privește situația lui Insua, care își propune să înceapă mâine, Michel a spus că „există situații la care se lucrează, dar mâine se confruntă, am jucătorii pe care îi am, îi am doar pe Doukuré ​​și Sergio, restul dintre noi avem de toate. “” Ceea ce mă interesează este că atunci când poartă tricoul Huesca dau performanța pe care trebuie să o dau, capul pe care trebuie să-l aibă la Huesca până când se dovedește contrariul “, a conchis antrenorul Huesca. cu privire la perspectiva jucătorilor care pot pleca.

Chiar și așa, Michel a insistat încă o dată asupra ideii care l-a însoțit de la început.În ciuda faptului că Joaquín, Seoane și chiar Ivi López cad de obicei din apeluri, antrenorul de la Madrid reiterează că are pe toată lumea. “Mă bazez pe toată lumea, dar luăm decizii și facem ceea ce credem că este cel mai bun pentru Huesca. Mă bazez pe toată lumea, indiferent dacă sunt în 11 sau nu mai târziu, înțeleg că este o situație dificilă, dar sunt foarte mulțumit de performanța unor jucători în fiecare zi “, a exprimat Michel.

FĂRĂ MAI MULTE GREUTĂȚI GRAVE PENTRU LEÓN

Álvaro Fernández, Pulido, Luisinho, Ferreiro , Mikel Rico, pe lângă Sergio Gómez și Doukuré ​​din cauza accidentării, au rămas în afara listei.Duelul de mâine împotriva Culturalului va însemna o altă ocazie pentru Seoane, Joaquín, Ivi, Pedro López sau Rubén Yáñez, deși Michel ia presiune.

„Vrem cu toții să ne vindecăm, dar nu este un examen pentru nimeni, ceea ce am nevoie este ca Huesca să treacă egalitatea și pentru asta vom lupta”, a spus el despre jucătorii care mâine ar putea avea rolul principal că nu au în ligă. “Mă aștept la un rival care face lucrurile foarte bine, care este gata să meargă în sus, care nu a pierdut de mult timp acasă, un adversar foarte complicat și foarte dificil, dar sunt încrezător, sper că suntem o echipă competitivă pentru a putea trece” el l-a analizat pe paharnicul rival Michel.