Football

Clausura 2020 va avea o proiecție mexicană în echipele mari

Reducerea treptată a străinilor stabilită în decembrie anul trecut este un punct pe care marile echipe de fotbal mexican încep să lucreze. America, Cruz Azul și Pumas pariază pe sângele mexican pentru Clausura din 2020. Chivas, datorită tradiției sale, este obligat să concureze în fiecare semestru cu sângele național.

În ultima ședință de proprietari s-a decretat că pentru fiecare an de fotbal flota de străini din fiecare instituție va scădea până când vor exista șapte elemente pe teren (2022-2023).

AMÉRICA

Las Águilas au anunțat doar două încorporări pentru Clausura 2020. Cele două elemente ale extrasului național: Luis Fuentes și Alonso Escoboza.Caseta azulcrema s-ar putea desprinde de Guido Rodríguez și Roger Martínez.

Miguel Herrera va paria pe Sebastián Córdova, Giovani dos Santos și Henry Martín. Acești trei jucători au fost obișnuiți în atacul americanist care a început semestrul trecut. La acest trident atractiv se adaugă Escoboza, cu performanțe bune cu Querétaro în 2019.

În timp ce Guillermo Ochoa deține obiectivul, precum și Paul Aguilar și Jorge Sánchez, constanți în unsprezece de start. Rubén González a fost, de asemenea, luat în considerare în partea finală a concursului anterior.

CRUCE ALBASTRĂ

Mașina gândește înainte cu elemente naționale.Retragerea lui Jesús Corona este la orizont, de aceea a făcut serviciile lui Sebastián Jurado, material pentru echipa mexicană.

Așa cum a preferat să semneze un fundaș mexican, acesta este cazul lui Luis Romo, tânăr și care a fost deja selectat de Gerardo Martino.

Julio César Domínguez și Adrián Aldrete sunt nemișcați în albastrul din spate. În timp ce Rafael Baca și Orbelín Pineda sunt pe placul lui Robert Dante Siboldi.

Însuși antrenorul albastru și Jaime Ordiales și-au exprimat dorința de a spori forțele de bază și de a da încredere elementelor mexicane ale primei echipe. Cauteruccio a plecat, iar speranța este plasată în Santiago Giménez, Roberto Alvarado și Elías Hernández.El Chaquito va avea șansa sa din cauza accidentării lui Milton Caraglio.

Pablo Ceppelini este singura armătură străină pe care Cruz Azul a angajat-o iarna.

PUMAS

Proiectul Clubului Național Universitar este de a-și consolida cariera, care istoric a fost o trambulină pentru mari figuri naționale. Hugo Sánchez, Luis García, Jorge Campos etc.

Míchel González a confirmat că această filosofie se extinde până la Clausura 2020. Prioritatea este fotbaliștii mexicani, iar dovada acestui lucru este lista sa de întăriri, cu cinci mexicani și un străin.

Jerónimo Rodríguez (Real Oviedo ESP), Sebastián Saucedo (Real Salt Lake City SUA), Alejandro Mayorga, Johan Vásquez și Leonel López.

Alfredo Saldívar în calitate de portar de start.Rămânând în urmă cu Luis Quintana, Alan Mozo și Pablo Jáquez, obișnuiți în turneele anterioare. La fel ca Juan Vigón și înainte cu Pablo Barrera și Martín Barragán.

În Apertura 2019, spaniolul s-a aliniat la opt mexicani în schema inițială.

CHIVAS

Guadalajara a format o echipă foarte atractivă cu sosirile lui José Juan Macías, Uriel Antuna și Cristian Calderón, printre alții. Și-a redus vârsta medie și dă responsabilitate jucătorilor foarte tineri.

Beneficiază echipa mexicană și Liga MX că această echipă se descurcă bine în 2020.