Football

Calleja: „Vrem să facem istorie în această Cupă”

Javier Calleja nu vrea ca jucătorii săi să se relaxeze în meciul de cupă care îi va măsura sâmbătă (21:00) la Orihuela. Faptul că Alicante este jucătorul de jos în grupa a III-a din a doua B nu va împiedica echipa Castellón să prezinte o echipă cu mai mulți dintre titularii săi obișnuiți. Fără competiție europeană implicată în acest sezon, Calleja aspiră să „facă istorie” anul acesta în Cupă.

Echipă recunoscută: „Vreau ca toată lumea să fie implicată în joc. Va fi o echipă foarte recunoscută, Nu vor fi mulți jucători din echipa de rezervă, vreau să avem atitudinea pe care am arătat-o ​​deja împotriva lui Comillas, să luăm în serios un joc în care, dacă ne relaxăm, ne putem complica.Trebuie să iei Cupa în serios pentru a depăși calificările și a merge cât mai departe posibil.

Faceți istorie în Cupă: „Vrem să ne schimbăm istoria în Cupă. Vrem să nu fie subestimată, să mergem departe, să încercăm să facem istorie și, de ce nu, gândiți-vă la o finală. Pentru asta trebuie să aveți cel mai mare respect pentru orice rival ”

Rival motivat:” Și-au schimbat antrenorul și s-au întors dintr-un joc care le-a fost foarte dificil sus. Vor ieși cu multă motivație și toată iluzia. Vor dori să aibă un meci foarte competitiv și să obțină cel mai bun rezultat posibil. Trebuie să arătăm o atitudine bună și să ieșim cu o mentalitate câștigătoare împotriva oricărui rival. ”

Mai rău împotriva echipe de mai jos: „Că nu ni se dau echipele greșite de mai jos este un avertisment.Nu subestimez niciun rival pentru că toată lumea are resursele să învingă pe oricine în 90 de minute. Am arătat potențial împotriva echipelor europene și trebuie totuși să-l arătăm împotriva celor din zona inferioară, care sunt următorii care vin la noi în calendar. ”

El îl are pe Morlanes: rotații în centrul terenului pentru că le poate face în diferite poziții. Va juca în Cupă și apoi va trebui să fie pregătit pentru când îi vine rândul să intre în Ligă. Am vorbit cu el și trebuie să fie conștient de faptul că există o mare concurență cu jucători precum Cazorla sau Moi, așa că trebuie să lucreze pentru a-și găsi un loc și să știe că există colegi care performează. Știe ce cred despre el și sper să aibă mai multe minute de acum până la final pentru că intră în rotații și își dezvoltă tot jocul “