Am adunat raspunsuri la cele mai frecvente intrebari despre 22Bet in intrebarile noastre frecvente. Daca doriti sa fiti eligibil pentru a plasa pariuri la 22Bet Casino trebuie mai intai sa va inregistrati pentru un cont.

Procesul este foarte simplu de unde incepeti completand formularul de inregistrare a jucatorului. Trebuie sa fiti atenti aici si sa oferiti cazinoului informatii corecte.
Trebuie sa trimiteti un ID valid, acesta poate fi o copie a pasaportului, a permisului de conducere sau a cartii de identitate.

Jucatorilor care furnizeaza informatii false li se va refuza accesul la cazinou. Va rugam sa va amintiti ca cazinoul poate solicita documente suplimentare in orice moment in care considera ca este necesar. Jucatorii sunt obligati sa trimita documente oficiale pentru a dovedi identitatea lor.

Pentru a activa fila Multibet din foaia de pariuri din coltul din dreapta sus al paginii, trebuie sa selectati cel putin doua rezultate diferite ale evenimentelor diferite. Puteti naviga prin pietele din „Pariuri populare” si „Pariuri de ultima ora”. Puteti adauga pariuri facand clic pe cotele pe care doriti sa pariati. Dupa ce pariurile sunt adaugate in pachetul de pariuri multibet, puteti introduce suma pe care doriti sa o pariati. Este posibil sa adaugati pana la 30 de pariuri simultan.

Daca doriti sa plasati un pariu de sistem, trebuie sa selectati cel putin trei rezultate diferite ale evenimentelor diferite. In acest fel, veti activa fila Sistem in foaia de pariuri din coltul din dreapta sus al paginii. Puteti naviga cu usurinta pe piete si adauga pariuri in Sistemul de pariuri al sistemului, pur si simplu facand clic pe cotele pe care doriti sa pariati. Cand se adauga toate pariurile pe care doriti sa pariati, puteti introduce suma. Puteti adauga pana la 8 pariuri la pariu pe Sistem si, odata ce sunteti multumit de selectia dvs., puteti face clic pe „Confirmare”.