Casino Betano, detinut de Betano Limited, a fost infiintat in 2015. Ca orice alt cazinou, Betano integreaza software puternic de Proprietary si Microgaming. Printre unele dintre jocurile oferite in aceasta sectiune se numara jocuri de masa, jocuri slot, poker video si cazinou live. Jocurile sale de masa includ toate clasicele, inclusiv blackjack, baccarat, ruleta, keno, craps si fiesta de fructe. Mai mult, toate aceste jocuri au jackpot-urile corespunzatoare.

In sectiunea de poker, exista mai multe jocuri de care sa va bucurati, inclusiv Poker Double Double Bonus, Faces, Aces, Better si Jacks, doar pentru a mentiona cateva. In cazul in care acest lucru ar putea sa nu fie suficient pentru dvs., exista si alte optiuni, cum ar fi pariurile virtuale. Platforma sa virtuala de pariuri ofera optiuni exceptionale de pariere pentru sporturi precum cursa de cai, cursa de caini si cursele de ogar.

Betano ofera una dintre cele mai usoare metode bancare din lume. De fapt, jucatorilor sai li se ofera o metoda de retragere rapida sustinuta cu un serviciu de asistenta online pentru 24 de ore. Mai jos sunt prezentate tabele detaliate ale metodelor de depunere si retragere disponibile in Betano si limitele minime si maxime corespunzatoare ale acestora.

Toate metodele de depunere: Card Paysafe, Transfer bancar, Neteller, Skrill, MasterCard, Visa.

Toate metodele de retragere: Transfer bancar, Neteller, Skrill, MasterCard, Visa.