Baschet

Oamenii se distrau și suntem din ce în ce mai buni, bucurându-ne de căpitanul jucătorilor de baschet

Un adversar timp de cinci minute. Chiar și așa, în funcție de evoluția scorului se poate caracteriza duminică, pentru echipa națională cehă, jucătorii de baschet din Iordania. „Cea mai mare experiență este că este păcat că nu avem pe nimeni în grupul din China. Deoarece ar fi putut fi un meci de agrement, un astfel de adversar în Europa ar fi greu să iasă din calificarea B. A fost o variantă de a juca împotriva cuiva un pic altfel decât suntem obișnuiți.Dar asta este. ”În orice caz, a fost a treia victorie în trei zile, o ștampilă pentru un rezultat fără cusur la Kralovec de la Praga. „Fiecare meci este un meci bun, iar băieții de pe bancă s-au descurcat bine împotriva lui Jordan. Și primele două meciuri, și în special cel cu Polonia, au arătat, evident, multe. Există ceva de lucru. Există loc pentru îmbunătățiri mai mult sau mai puțin peste tot. În chimia echipei. Apărare. Atac. În căutarea soluțiilor potrivite. ”

Echipa sa a învins pentru prima dată Tunisia agresivă 80:66 și a împins polonezii 81:76 în cea mai relevantă probă.Un bonus de la o luptă de ieșire de altfel cu iordanienii poate fi faptul că fiecare dintre cei 13 cehi au marcat pe lista.

“Este necesar pentru bunăstarea echipei”, spune Pumprla. „Pentru cei care nu au atât de mult în greutăți, înseamnă să fii capabil să te prezinți acasă și să marchezi ceva mai mult. Este un mare plus, știind când va mai fi un turneu. Mulți oameni și-au găsit drumul aici și cred că s-au distrat foarte bine. ”

Pregătirea pentru Campionatul Mondial din China, care începe pe 31 august, iar cehii îl încep pe 1 septembrie cu SUA, înaintează. Saptamana viitoare, Satoransky et al. încă trei dueluri într-un turneu din Germania.

„Cel mai important lucru este acum coerența.Ne-am descurcat destul de mult împreună, dar dacă nu vă veți vedea un timp, trebuie să-l recuperați. Cooperarea atât în ​​atac cât și în apărare se bazează pe asta “, spune căpitanul Pumprla.

Pentru Ginzburg, nici în acest moment nu este vorba despre rezultate.

Sigur, se simte bine și toată lumea contează, dar înainte de Eurobasket 2015 am câștigat tot timpul două jocuri ”, își amintește el, în timp ce echipa a atins locul istoric al 7-lea și a asigurat calificarea olimpică. „Este important să iei fiecare joc un pic.”