Cele mai bune siteuri de pariuri

Information

Added: 2018-08-16
Category: blogul

Tags article
art

Cele mai bune site-uri de pariuri online

Aveti la dispozitie si un calendar al evenimentelor live unde puteti verifica ce evenimente vor fi disponibile pentru pariuri live in functie de zi sau sport. La unele meciuri din competiile majore, precum NBA, ofera peste 70 de optiuni de pariere pentru fiecare meci: castigatorul meciului, handicap, pariuri pe numarul de puncte realizate de anumiti jucatori, numarul de recuperari si multe altele. La turneele mari, precum meciurile din NHL, oferta depaseste 100 de pariuri pentru fiecare meci: rezultatul meciului cu si fara prelungiri, total goluri, handicap cu 3 variante, scor corect, puncte realizate de jucatori si multe altele.

La evenimente majore precum Liga Campionilor, Liga Europa, campionatele interne de top (Primera Division, Premier League, Serie A, Bundesliga etc) ofera peste 100 de piete pre-meci, de unde nu lipsesc cele mai populare pariuri precum: cote de meci, sansa dubla, total goluri, pariuri cu handicap inclusiv pe reprize, scor corect, pauza/final, rezultatul primei reprize, primul gol si multe altele. Vă oferă gamă largă de pagini web de Sport, şi este cel mai bun director de linkuri Pariuri. Oferta este limitată la un pariu pe persoană, familie, computer, adresă de e-mail sau detalii de plată pe întreaga perioadă a promoţiei.

Toţi jucătorii noi din anumite jurisdicţii, teritorii şi state (altele decât Marea Britanie) pot fi consideraţi ineligibili pentru această ofertă la discreţia absolută a 888sport. Valoarea jetonului pentru pariuri gratuite nu este inclusă în niciun câştig. Deasemenea acest pariu gratuit trebuie folosit intregral (€10) pentru plasarea unui pariu și trebuie selectată folosirea lui când este utilizat (ceea ce înseamnă că nu poate fi combinat cu alte fonduri disponibile în contul tău).