Asternuturi copii

Information

Added: 2018-01-29
Category: blogul

Tags article
art

Asternuturi copii

Desi nu sunt deloc ergonomice, paturile rotunde pot intari senzatia de confort prin impresia ca sunt mult mai spatioase si mai mari decat paturile clasice, desi in realitatea au aceasi suprafata, dar altfel distribuita. Un pat rotund intr-un dormitor intareste senzatia de originalitate si da nota distincta spatiului prin iesirea din tiparul drept si omiprezent in fiecare dormitor. Paturile rotunde sunt un "must have" in special pentru adolescente.

Preturi exceptionale si calitate pentru orice tip de patut bebe. Bebe Design va ofera gama variata de patuturi copii si bebelusi atat fixe cat si pliabile. Aici gasesti diverse modele pentru patuturi copii.

Firma Impero comercializeaza paturi in Timisoara, modele clasice si moderne, din stoc sau la comanda, adaptabile si personalizate dupa cererea clientului. Cele 3 trepte ale patului sunt proiectate astfel incat sa poata fi folosite si ca spatiu de depozitare a diferitelor obiecte. Am tricotat patratele pe care le-am prins unele de altele cu croseta, in acelasi mod ca si la prima paturica, dupa urmatorul sit.

Modelele sunt concepute sau preluate de la batranii nostri si se adreseaza tuturor persoanelor cu experienta in arta crosetatului si tricotatului dar mai ales incepatorilor. Patut copii din lemn Hubners Dominic 120xcm alb. Paturi supraetajate pentru camera copiilor este solutia practica atunci cand spatiu este restrans.

Ingeniozitatea designerilor de mobilier au dus acest concept si mai departe si au imbinat intr-un spatiu comasat atat paturi supraetajate cat si un dulap de depozitare dar si un birou spatios si functional. Paturi rustice - Pat rustic unicat din lemn de rasinoase, pin si nuc. Pat din lemn masiv robust cu tenta rustica dimensiuni2000x16ideal pentru pensiuni case de Pat rustic KIKOL din lemn masiv 160x2este un produs premium produs de Kikol Romania.

Paturile noastre sunt executate din lemn masiv si pot fi personalizate prin.

Puteți cumpăra aceste produse, printre altele, în magazinul Banaby.ro: