Paturi masina

Information

Added: 2018-01-08
Category: articole

art

Paturi masina

In cazul in care salteaua nu se poate regla pe mai multe nivele, una dintre laturile patutului culiseaza in jos pentru a facilita ridicare sau asezarea bebelusului in patut.

Patuturile din lemn sunt ceva mai costisitoare decat cele metalice, insa si mai trainice. Patutul din lemn este varianta clasica care poate fi mai usor integrat mai usor din punct de vedere optic printre mobila deja existenta in patut din lemn este mai masiv, mai stabil si este achiztionat fara salteluta, aceasta urmand sa cumparati separat. De cele mai multe ori un copil refuza sa doarma singur in patut pentru ca ii este frica de acei oamenii rai care ar putea sa se lege de ei. Astfel, solutia reprezinta ascunzisul in patut parintilor.

Este ca piesa vintage nelipsita din casa unei familii inca de pe vremea la modelele speciale, frumos sculptate cu finisaje fine si atentie deosebita pentru a asigura un nivel de siguranta ridicat pentru pielea bebelusului, pana la culorile special create pentru lemn, baituri sau vopsele nontoxice, toate alcatuiesc diversitatea modelelor patuturilor din lemn. Pentru ca bebelusul tau creste repede si are nevoie din ce in ce mai mult de spatiu, acest patut bebe se transforma in patut copii sau pat adolescent cu birou si sertare si este modul ideal pentru mamici de a salva bani pe viitor. comercializeaza gama larga de articole pentru copii, precum patuturi, carucioare copii, scaune masa pentru bebelusi, scaune auto copii, mobila pentru camera bebelusului, haine, articole scolare, accesorii pentru mamici, premergatoare, leagane, triciclete si multe alte articole practice de la producatori renumiti la nivel mondial - Graco, Inglesina, Bertoni, Fisher Price, Chipolino, Abc Design sau Espiro.

Descopera oferta completa de patuturi pentru copii, de la clasicele patuturi de lemn, la sofisticatele patuturi de voiaj, accesorizate cu sisteme de leganare, carusele muzicale, lampa de veghe sau masuta de infasat.

Sursă - Banaby - saltele copii